• de-unit

Nieuws

 • Locatie van de unit

  Op 30 en 31 juli 2018 verhuizen we de vakantieunit naar Hoepertingen  op...

  Lees meer
Meer nieuws

Het vakantieverblijf

Onze eerste unit met een lengte van 12 meter is voorzien voor een verblijf tot maximum 6 personen. Er zijn 2 vaste dubbelbedden voorzien en een zithoek die tot bed kan worden omgevormd. De ruime keuken voorzien van afwasbak, gaskookplaat, dampkap, grote koelkast met apart vriesvak en oven is centraal gelegen. De badkamer met ruime douche, lavabo en toilet is gelegen tussen de keuken en de slaapkamer.

De unit is voorzien van verwarming, zodat er ook op koude dagen kan gelogeerd worden. Voor de stroomvoorziening maken we gebruik van lichtpanelen waarvan de energie wordt opgeslagen in batterijen. Alle verlichting en toestellen werken op 12V en gas, zelfs het toilet is een verbrandingstoilet dat de fecaliën verbrand, dus geen septic tank nodig. Voor het gebruik van sommige 230V toestellen zoals een haardroger, stofzuiger enz. wordt de 12V stroom omgezet door middel van een DC-AC sinus-omvormer van 1500W.

Nieuws

 • Locatie van de unit

  Op 30 en 31 juli 2018 verhuizen we de vakantieunit naar Hoepertingen  op...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Historie

  Historie

  Omdat we zelf in het mooie Borgloon wonen en reeds jaren in de wereld van kampeerwagens zitten hadden we het idee dat het....

  Lees meer
 • Huurprijzen

  Huurprijzen

  De unit is te huur per weekend, midweek of per week. Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.