• Historie

Nieuws

 • Locatie van de unit

  Op 30 en 31 juli 2018 verhuizen we de vakantieunit naar Hoepertingen  op...

  Lees meer
Meer nieuws

Historie

Omdat we zelf in het mooie Borgloon wonen en reeds jaren in de wereld van kampeerwagens zitten hadden we het idee dat het toch mooi zou zijn mocht men de mogelijkheid hebben om te overnachten in één van de vele boomgaarden in Borgloon. Met het idee een zelfvoorzienende unit te bouwen die in de natuur kon geplaatst worden, hebben we contact opgenomen met de bevoegde diensten van de stad Borgloon. Dit idee werd goed bevonden waarna we met het plannen en het uitvoeren van de bouw van de unit zijn begonnen. We hopen jullie te mogen verwelkomen in Borgloon en jullie een prachtig verblijf te bezorgen in onze unit.

Nieuws

 • Locatie van de unit

  Op 30 en 31 juli 2018 verhuizen we de vakantieunit naar Hoepertingen  op...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Het vakantieverblijf

  Het vakantieverblijf

  Onze eerste unit met een lengte van 12 meter is voorzien voor een verblijf tot maximum 6 personen. Er zijn 2 vaste dubbel....

  Lees meer
 • Huurprijzen

  Huurprijzen

  De unit is te huur per weekend, midweek of per week. Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.